Open Dagen VO-Aalsmeer

Binnenkort staan alle leerlingen uit groep 8 voor een moeilijke keuze: naar welke voortgezet onderwijsschool ga ik. De Aalsmeerse VO-scholen helpen je graag bij deze keuze.

Zo is Wellantcollege de Groenstrook, een groene vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg in Aalsmeer. Wil je kennis maken met het groene vmbo-onderwijs dan kun je je nog opgeven voor een laatste lesjesmiddag op 21 februari a.s. van 13.00 tot 16.00 uur. Je volgt theorielesjes en een praktijkles, waarbij je een keuze maakt uit Paardenklas, Kookklas, Tecklas en Carrousel (Bloem/Plant/Dier).

Tijdens deze middag geeft de school jou een goed beeld van wat vmbo-onderwijs inhoudt. Het aanmelden voor de lesjesmiddag kan via www.wellantvmbo.nl/degroenstrook.

Open Dagen
Daarnaast kun je ook beide VO-scholen in Aalsmeer verkennen tijdens open dagen.
Stap op woensdag 7 februari de Groenstrook binnen en kom ruiken, proeven, voelen en zien wat voor een leuke school de Groenstrook is. De deuren van de school in de Jac. P. Thijsselaan 18 in Aalsmeer staan open van 14.00-16.30 uur en van 18.30-20.30 uur.

Ook Wellantcollege Westplas Mavo heeft een open avond en wel op: donderdag 15 februari. Je kunt op je gemak een kijkje nemen, de sfeer proeven en vragen stellen aan leerlingen en docenten. Je bent met je ouders/verzorgers van harte welkom tussen 18.30 en 21.00 uur. De school vind je aan de 1e J.C. Mensinglaan 40 in Aalsmeer

Foto: Wellantcollege de Groenstrook

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×