Gemeente introduceert Nieuwsbrief voor Ondernemers

Het recent lanceren van de nieuwe website van de gemeente is door het accountmanagement bedrijven aangegrepen om een nieuwsbrief voor ondernemers te introduceren. Hierin worden specifiek nieuwsitems opgenomen die interessant zijn voor ondernemers in Aalsmeer.

Deze keer staan er nieuwsberichten in over de ZAAI Aalsmeer Mentor Panel avond bij Celieplant, over Floriworld, over het FIVB Internationaal Beach Volleybal Toernooi & FlowerFestival bij BLOOMING BEACH. Ook staan er artikelen in over Duurzame warmte en CO2 voor glastuinbouw in Greenport Aalsmeer in de versnelling en de Drechtdoorsteek. Verder is er een categorie evenementen met deze keer bijvoorbeeld het Voorelkaar Festival over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: “Met deze nieuwsbrief bieden we een extra service aan de Aalsmeerse ondernemers. We kunnen ondernemers nog beter op de hoogte houden van ontwikkelingen en evenementen.”

Als u zich aanmeldt ontvangt u deze nieuwsbrief eens per twee maanden. Inschrijven voor de Ondernemersnieuwsbrief kan via www.aalsmeer.nl/nieuwsbriefondernemen.

Gepubliceerd: 31 januari 2018 om 19:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×