Speciale gast in 'Uur van Puur'

Maandag 29 januari heeft de radioshow ‘Uur van Puur’ een hele speciale gast: Boris Veldhuijzen van Zanten. Hij is CEO en oprichter van de blog The Next Web en organiseert jaarlijks het beroemde internationale The Next Web Conference.

‘Uur van Puur’ is het social media programma van Radio Aalsmeer en brengt iedere maandag je timeline tot leven van zes tot zeven uur ’s avonds. Altijd bijzondere gasten en genoeg kennis en tips om weer de week door te komen. En natuurlijk nooit saai.

‘Uur van Puur’ wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Boris Veldhuijzen van Zanten (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 januari 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×