Burgemeester Nobel geeft startschot Spinning Marathon

Radio Aalsmeer is een van de lokale omroepen die de krachten bundelen voor terminaal zieke kinderen. RickFM, RTVAmstelveen, MeerRadio, (Haarlemmermeer), Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa TV (Ziekenhuis Amstelland) zijn de andere omroepen.

Op zaterdag 24 maart zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag Let’s Make Memories! voor de Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Op de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn.

Een van de acties is een spinningmarthon in de Studio’s Aalsmeer. Wanneer op zaterdag 24 maart vele spinninghelden in alle vroegte beginnen met hun uitdaging, zullen ze  fanatiek aangemoedigd worden door de burgemeester van Aalsmeer, Jeroen Nobel
Om 08.00 uur zal hij het officiële startschot geven voor de Spinning Marathon van Let’s Make Memories.

Zo’n 30 teams zullen gedurende 10 uur, zo lang mogelijk op de fiets blijven zitten. Hiermee halen ze geld op voor Let’s Make Memories. Er hebben zich al veel teams aangemeld voor deze actie. Maar er is nog plek in je in te schrijven.
Wil je graag een team sponsoren? Kijk dan hier.

Gepubliceerd: 27 februari 2018 om 11:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×