IJspret in Kudelstaart, geniet er van zo lang het kan!

Het is prachtig vriesweer. De slootjes raken steeds meer bedekt met ijs, maar zijn lang nog niet overal veilig om op te schaatsen! Maar zoals we dit weekend al berichtten, de ijsbaan in Kudelstaart is open en er ligt prachtig veilig (!) ijs. Heel leuk voor alle kinderen die deze week vakantie hebben natuurlijk.

Woensdagavond organiseert de schaatstrainingsgroep VZOD Kudelstaart om 19.00 uur een lichtjestocht met disco voor de kinderen. Allemaal een kleurrijke toorts en schaatsen maar.

Donderdagochtend kun je ‘De rondes van de coolste baan van Kudelstaart’ rijden. Dan kan iedereen met een stempelkaart rondjes schaatsen en na heel veel rondjes een medaille verdienen. Ook heel leuk voor de kinderen natuurlijk.

 

IJspret in Kudelstaart, geniet er van zo lang het kan!

Foto: 'Alledag'

Gepubliceerd: 27 februari 2018 om 12:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×