Paasbrodenactie Lionsclub Aalsmeer Ophelia

De dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia, zijn uitgenodigd door bakkerij Vooges om in hun nieuwe bakkerij aan de Visserstraat in Aalsmeer paasbroden te komen bakken. De opbrengst is bestemd voor het goede doel: Stichting Kinderfondsen Nederland.

Binnenkort gaan de dames onder deskundige hulp en begeleiding de paasbroden bakken. Deze worden ruim voor de Paasdagen op een door u gewenst tijdstip geleverd, zodat u uw medewerkers, familieleden en vrienden kunt verrassen met een heerlijk paasbrood.

Tekortkomingen
De Lionsdames kennen hun ’tekortkomingen’, want zij hebben alleen pondsbroden in de verkoop. “Dit omdat deze nog goed door ons te maken zijn. Wij zijn natuurlijk niet zo ervaren als de meesterbakkers van Vooges, maar de heerlijke smaak kunnen we vanzelfsprekend wel garanderen”, aldus de Lionsclub op hun website. Om eventuele schoonheidsfoutjes te verklaren, wordt een certificaat van echtheid bijgesloten.

Meer informatie op: www.lionsclubaalsmeerophelia.nl

Gepubliceerd: 20 februari 2018 om 8:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×