Spinning voor Stichting Living Memories

Op zaterdag 24 maart wordt de lobby van Studio’s Aalsmeer vol gezet met Spinning fietsen. 10 uur lang worden er motiverende spinninglessen gegeven die iedereen aan kan. Ook jij kan je met een team inschrijven.

Je kan je opgeven met een team van minimaal drie en maximaal vijf personen. Een sportieve uitdaging voor jou en je vrienden, buren, sportmaatjes of collega’s.

Schrijf je in en laat je sponsoren
Naast de sportieve uitdaging is het natuurlijk ook de bedoeling dat je een mooi geldbedrag ophaalt voor de Stichting Living Memories. Laat je team daarom sponsoren! Zodra je een team inschrijft op deze website, maak je automatisch een pagina aan, waar je het team presenteert. Op deze pagina staat ook een formulier waar iedereen je kan sponsoren. Je kan kiezen tussen Sponsoren met een vast bedrag, of per gefietst uur.

Prijzen
Aan het einde van de marathon maken we beken wie het meeste geld opgehaald hebben. De teams die op de 1e, 2e of 3e plaats eindigen winnen een mooie prijs. Wat de prijzen zijn, wordt later bekend gemaakt.

Op 24 maart aanstaande staat de gehele regio in het teken van de actiedag “Let’s Make Memories”. Er worden diverse acties gehouden in Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Ouderamstel en Amstelveen. Vijf lokale omroepen (waaronder Radio Aalsmeer) en een ziekenomroep zullen deze dag live verslaan via de radio.

Gepubliceerd: 1 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×