Werkzaamheden fietsroute oude N201 in 2019 van start

Volgend jaar starten de werkzaamheden aan de fietsroute langs het oude N201 tracé en de busbaan tussen Hoofddorp, Aalsmeer en Uithoorn. Eén samenhangend en hoogwaardig fietsroutenetwerk, waarop fietsers vlot tussen de stedelijke kernen en vanuit het stedelijke gebied de natuur in kunnen fietsen. Met aandacht voor beleving, bewegwijzering, herkenbaarheid en veiligheid. Tot en met 2020 is hiervoor al 30 miljoen euro gereserveerd. Maar de bestuurders van de Metropoolregio Amsterdam willen verder gaan en het complete netwerk in 2025 klaar hebben.

Op 7 februari jl. hebben de Vervoerregio Amsterdam, de provincies Noord-Holland en Flevoland, gemeenten van de Metropoolregio Amsterdam en Rijkswaterstaat een intentieverklaring getekend om dit fietsnetwerk volledig te gaan realiseren.

De werkzaamheden aan de fietsroute langs het oude N201-tracé langs de nieuwe busbaan tussen Uithoorn, Aalsmeer en Hooffdorp gaan in 2019 van start.

Gepubliceerd: 8 februari 2018 om 20:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×