'Dag van je Leven' zoekt boten voor botendag

Zaterdag 16 juni, traditioneel de dag voor Vaderdag, organiseert de ‘Stichting Dag van je Leven’ weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe motorjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren.

Booteigenaren
Deze dag organiseert de stichting in samenwerking met ‘Ons Tweede Thuis’. Ieder jaar doen er meer mensen met een beperking mee. Daarom is de organisatie hard op zoek naar booteigenaren die tussen 10.00 en 14.00 uur een rondje willen varen. Vertrek- en eindpunt is bij jachthaven Kempers (Leimuiden), alwaar er in de loods muziek en optredens zijn. De ervaring leert dat er heel wat gedanst wordt en polonaises gelopen worden.

Meedoen?
Heeft u een boot en wilt u mee doen? Schrijf dan snel in via info@dagvanjeleven.org.

Gepubliceerd: 17 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×