FIQAS Aalsmeer gaat voor beker en titel!

Na de winst in de bloedstollende streekderby in en tegen Volendam, waardoor de handbalmannen van Aalsmeer mogen deelnemen aan de best-of-three om de landstitel, maakt het team van coach Bert Brouwer zich nu eerst op voor de bekerfinale. Nadat Lions de afgelopen drie jaar de beker wist te winnen, mogen nu Aalsmeer en Bevo gaan uitmaken wie de nieuwe bekerkampioen wordt.

Beker en landstitel
De Aalsmeerders wonnen tien jaar geleden hun laatste bekerfinale. In de afgelopen tien jaar volgden er nog vijf bekerfinales, maar die werden allemaal verloren. Dit keer hopen zij voor de zevende keer de beker naar het bloemendorp te halen. Aalsmeer gaat zich na donderdag ook nog eens opmaken voor de finale om de landstitel tegen Lions. Het kan dus een heel mooi seizoen worden!

Wanneer?
De finale om de NHV-beker wordt donderdag 10 mei om 16.30 uur gespeeld in het Topsportcentrum in Almere. De wedstrijden voor de nationale titel worden gespeeld op: zaterdag 19 mei om 15.00 uur, zaterdag 26 mei om 14.30 uur en zondag 3 juni om 15.00 uur (indien nodig).

Foto: HV Aalsmeer

Gepubliceerd: 10 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×