Installatie wethouders live op radio

Op donderdag 24 mei worden de nieuwe wethouders Robbert-Jan van Duijn, Robert van Rijn en Wilma Scheltema geïnstalleerd. Na benoeming vormen zij samen met burgemeester Jeroen Nobel het nieuwe college van B&W. Na de benoeming van de kandidaat wethouders, die nu nog raadslid zijn, worden Gerard Winkels (CDA), Erik Abbenhues (VVD) en Judith Keessen (D66) geïnstalleerd als lid van de gemeenteraad.
De vergadering start om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Radio Aalsmeer Politiek (RAP) zal donderdag ook rechtstreeks vanuit het gemeentehuis worden uitgezonden. Natuurlijk zal de installatie van de nieuwe wethouders en raadsleden te horen zijn. Aansluitend zullen Sem van Hest en Erik Kreike met het radiopanel proberen het nieuwe college van B&W voor de microfoon te krijgen en zullen er ook met andere aanwezigen vraaggesprekjes plaats vinden. De uitzending duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Foto: Beoogd wethouder Robert van Rijn

Gepubliceerd: 19 mei 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×