Bobbie’s Buitenspeeldag in Oosteinde 

Woensdagmiddag 13 juni tussen 13.00 en 17.00 uur is het weer Bobbie’s Buitenspeeldag op de speelvelden in de Snoekbaarsstraat. De buitenspeeldag is een landelijk initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen. Met de buitenspeeldag is de straat voor één dag weer van de kinderen en kunnen ze veilig buitenspelen zonder op auto’s te hoeven letten.

Wethouder wijkgericht werken, Wilma Alink-Scheltema verricht om 13.30 uur de aftrap: “Geweldig dat er weer een buitenspeeldag komt in Nieuw Oosteinde. Het is erg fijn dat er Aalsmeerse vrijwilligers zijn die hier de schouders onder willen zetten. We zijn JongerenOpGezondGewicht gemeente en  een buitenspeeldag past prima in dat kader. Immers kinderen bewegen dan lekker en krijgen gratis water en fruit aangeboden.”

Bobbie’s Buitenspeeldag
Er zijn tal van activiteiten; de kinderen kunnen springen op grote springkussens, dansen bij de workshops van het Cultuurpunt, muziek maken bij slagwerkgroep Bovenkerk, voetballen met teamsportservice Aalsmeer en nog veel meer. 

Vrijwilligers
Echter… Bobbie kan dit niet alléén organiseren. De organisatie zoekt nog vrijwilligers die het leuk vinden om op deze dag te helpen. Aanmelden kan bij de organisator van het evenement Marie Louise Boom-Hoes marielouise.hoes@gmail.com 

Verkeersmaatregelen
De Snoekbaarsstraat wordt op 13 juni ‘s-middags tussen de Brasemstraat en de Koningsstraat afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is van 13.00 uur tot circa 17.30 uur.

Gepubliceerd: 5 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×