Politie controleert ook 's nachts op snelheid

De afgelopen nachten heeft de politie Aalsmeer-Uithoorn, buiten de meldingen van de meldkamer om, extra aandacht besteed aan grove snelheidsovertredingen binnen de bebouwde kom en alcohol in het verkeer.

Als zij even de tijd had tussen de meldingen van onder andere geluidsoverlast, huiselijk geweld, aanhoudingen wegens openbare orde verstoring en verdachte situaties, voerde zij diverse controles uit. Dit resulteerde in 8 personen de betrapt werden met teveel alcohol op. In drie gevallen is het rijbewijs ingevorderd. Verder begingen 12 personen een snelheidsovertreding met een overschrijding van meer dan 30 km/u. In twee gevallen is het rijbewijs ingevorderd.

U bent dus gewaarschuwd, ook als het ’s nachts stil is op straat!

Foto: Politie Aalsmeer/Uithoorn (Facebook)

Gepubliceerd: 5 juni 2018 om 23:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×