Weer stakingen in streekvervoer

Al geruime tijd proberen de vakbonden een betere cao te krijgen voor het streekvervoer. Om hun eisen in de cao-onderhandelingen kracht bij zetten wordt er o.a. gestaakt. De werkonderbreking is een onderdeel van estafette-acties, waarmee personeel in het streekvervoer hoger loon en betere arbeidsomstandigheden probeert af te dwingen.

De acties in het streekvervoer, die ook al op 30 april en 1 mei onze regio troffen en afgelopen dinsdag zijn gehouden in delen van Zuid-Holland, Flevoland en Overijssel, zijn volgens de vakbonden succesvol verlopen. Donderdag 7 juni wordt gestaakt in de vervoersregio’s Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Amstel-Meerlanden.

De staking begint donderdag vanaf de eerste rit en duurt tot de eerste rit op vrijdagochtend. Reist u dus normaal gesproken met het openbaar vervoer, houd er rekening mee dat dit dus problemen op gaat leveren. Zeker voor reizigers van en naar Schiphol.

Gepubliceerd: 6 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×