Jazz met Eleonora Strino in Bacchus

Na het jazzseizoen in Bacchus volgt nog een bijzondere toegift! Ditmaal niet op zaterdagavond, maar op vrijdagavond 22 juni. Een buitenkansje. Eleonora Strino is een jonge jazzgitariste uit Turijn. Ze studeerde af aan het conservatorium van Napels en Amsterdam. Daarna schuimde ze de Italiaanse jazzscene af, vaak aan de zijde van gerenommeerde jazzmuzikanten uit binnen- en buitenland.

Spaans-Italiaanse kwartet
De laatste week van juni treedt Eleonora op in Nederland met haar Spaans-Italiaanse kwartet waarin we ‘oude bekenden’ van Bacchus aantreffen. Saxofonist Fernando Sanches speelde met Okaku op 12 mei nog de sterren uit de Bacchus-hemel. Bassist Mauro Cottone hebben we in november in Bacchus gehoord met de saxofonist Bernard van Rossem en drummer Joan Terol Amigó kennen we als stuwende kracht in de band van zowel Bernard van Rossem, als Maartje Meijer en Yaşam Hancılar.

Dit unieke kwartet staat garant voor de dynamische jazz zoals die alleen in Bacchus te horen is! Het KCA jazzconcert in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat begint op vrijdag 22 juni 2018 om half tien. Toegang: uw gift.

Foto: Eleonora Strino (eigen foto)

Gepubliceerd: 6 juni 2018 om 21:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×