'Jukebox' bezorgt ouderen onvergetelijke middag

Vorig jaar organiseerden radiopresentatoren Anita Klomp en Cock Bareuh voor het eerst de Ouderenverwendag. Na dit succes besloten zij ook dit jaar weer de Aalsmeerse ouderen te verwennen. Op dinsdag 5 juni om 14.00 uur  werd de dag geopend door wethouder Wilma Alink-Scheltema. In haar speech complimenteerde zij Cock en Anita met wat ze allemaal voor de Aalsmeerse ouderen doen. Ze beloofde in haar nieuwe functie haar te doen voor de ouderenzorg.

Twee zangeressen
De bewoners van diverse zorginstellingen konden onder andere genieten van zangeres Daantje Lurks. Zij wist de mensen weer te ontroeren. Dat er genoten werd, bewees de polonaise die werd gelopen. Ook was er een optreden van Lia Nasserie, een mooie jonge dame met een verstandelijke beperking die Nederlandse teksten schrijft op Indonesische melodieën. En dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren. Aan het eind van het programma was er nog een loterij.

Geslaagde middag
“Het was een super geslaagde middag”, aldus Cock. Zij bedanken dan ook alle ondernemers uit Aalsmeer en Hoofddorp voor de sponsoring. “Zo hartverwarmend, zonder hen hadden we dit niet kunnen doen”, aldus Anita.
Iedere woensdag bezoeken Cock en Anita de zorghuizen in Aalsmeer en halen zij verzoekjes op, die ’s avonds worden  gedraaid tussen 18.00 en 20.00 uur in hun programma ‘Jukebox’. “We hopen hier nog heel lang mee door te gaan”, besluiten Cock en Anita.

Gepubliceerd: 6 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×