Hoge VVD onderscheiding voor Marc Vergoossen

Het was in meerdere opzichten een bijzondere Algemene Ledenvergadering die de VVD Aalsmeer/Uithoorn afgelopen woensdag hield in het Dorpshuis Kudelstaart. En vooral voor scheidend voorzitter Marc Vergoossen. Na sinds 1979 (!) eerst voor de JOVD en later voor de VVD in Aalsmeer actief geweest te zijn als bestuurs- en gemeenteraadslid, nam Marc Vergoossen woensdag afscheid als voorzitter van het lokaal VVD netwerk Aalsmeer/Uithoorn.
En zijn activiteiten waren ook in Den Haag niet onopgemerkt gebleven. Met een smoes was VVD Hoofdbestuurslid Lennart Salemink richting Kudelstaart gekomen om Marc daar tot zijn grote verrassing de Thorbeckepenning uit te reiken. Het toekennen van deze penning gebeurt alleen aan mensen die zich op uitzonderlijke wijze en met grote inzet langdurig hebben ingezet voor de partij. Het warme en langdurige applaus vanuit de vele leden die op deze ledenvergadering afgekomen waren ondersteunde de waardering voor Marc.

Gepubliceerd: 4 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×