Stem op uw favoriete Amazing Amateur

Afgelopen vrijdag, 1 juni, is de landelijke IkToon maand officieel van start gegaan, ook in Aalsmeer. In Het Oude Raadhuis werd het startschot voor deze amateurkunstmaand gegeven door wethouder Wilma Alink-Scheltema. Zij opende de expositie Amazing Amateurs in de Etalage en daarmee deze maand door een polaroid foto van de kunstenaars te maken.

Pop-Up Atelier
Amazing Amateurs is een samenwerkingsverband tussen Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Tijdens deze expositie is de hele maand juni in 26 etalages kunst te bewonderen en kan er gestemd worden op de favoriet. Naast de Amazing Amateurs-expositie verzorgen beide organisaties deze maand ook samen het Pop-Up Atelier, waarbij jongeren iedere woensdagmiddag de kans krijgen een toffe kunstworkshop te volgen, zoals graffiti en zeefdrukken.

Stembus geopend
Was u er vrijdag niet bij of heeft u de kunstwerken in de etalages nog niet gespot? Loop dan binnenkort eens langs en laat via het online stemformulier weten welke kunstenaar volgens u moet winnen! De kunstenaar met de meeste stemmen wint de Gouden Penseel. Op de website van Cultuurpunt Aalsmeer en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer zijn de wandelroute en de link naar het digitale stemformulier te vinden. Er kan nog tot maandag 25 juni gestemd worden. Tijdens het Slotconcert van IkToon, op zaterdag 30 juni, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Gepubliceerd: 5 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×