Schoolvoetbaltoernooi 4 t/m 8 juni bij RKDES

Het schoolvoetbaltoernooi is al jaren een groot voetbalsucces bij de scholieren én hun ouders in Aalsmeer. Dat blijkt o.a. uit het aantal deelnemers dat jaarlijks meer doet. Dit jaar doen er maar liefst meer dan 1600 kinderen mee.

Ieder jaar wordt het toernooi beurtelings georganiseerd door een van de voetbalclubs uit Aalsmeer. Vorig jaar was de organisatie in handen van FC Aalsmeer, dit jaar is dat RKDES in Kudelstaart. Via deze link kunt u het meest recente programmaboekje inzien (klik hier)

JongerenOpGezondGewicht (JOGG) zorgt ervoor dat alle kinderen tijdens het toernooi gratis fruit kunnen eten en water kunnen drinken. Kinderburgemeester Derek geeft het goede voorbeeld: “Ik wil scoren dus ik eet fruit en drink water”.

Gepubliceerd: 1 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×