Tennis4life: samen tennissen tegen kanker

Op zaterdag 14 juli a.s. organiseert Tennisvereniging Kudelstaart vanaf 11.00 uur voor leden en niet-leden een Tennis4life tennistoernooi. De opbrengst van dit toernooi komt volledig ten goede van KWF Kankerbestrijding. Gedurende de hele dag zullen er tenniswedstrijden gespeeld worden. Daarnaast organiseert vereniging een ‘het rond de baan’ evenement.

“Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig. Ook vindt er een loterij plaats met aantrekkelijke prijzen die gesponsord zijn door ondernemers uit Aalsmeer en Kudelstaart. Deze gezellige dag wordt afgesloten met een feestavond”, vertelt Antoinette Wijnands van TVK enthousiast.

Deelnemers kunnen zich opgeven in teams van 4 tot 6 spelers. Denk hierbij aan vriendenteams, burenteams, familieteams, etc. (minimale leeftijd 15 jaar). Elke deelnemer betaalt €25,- p.p. inschrijfgeld. Inschrijven kan tot uiterlijk 24-06-2018. Mail je teamnaam, captainnaam en mailadres en de namen van je teammaatjes naar: tennis4lifetvk@gmail.com

Gepubliceerd: 14 juni 2018 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×