Foodtruck Festival in Kudelstaart

Op vrijdag 22 juni vindt er in Kudelstaart het Foodtruck Festival plaats. Dit in het kader van Kudelstaart Kulinair. Het eetfestival wordt georganiseerd door Beatle Raadschelders van ‘Café op de Hoek’. “Tussen 17.00 en 23.00 uur komen op de parkeerplaats naast het café zes food-trucks en een ijscokar te staan”, aldus de Kudelstaartse caféhouder. “We hebben ook plaatselijke ondernemers gevraagd, zoals Soep in Aalsmeer en Rekelhof Paling”, legt Beatle uit. Daarnaast zijn Kip van het vuur, Pardos Kitchen, Joe Kitchen en Food on Wheels van de partij.

Verder is er een buitenbar met terras en zal het popkoor Sonority twee keer een half uur optreden. Het café is vanaf 17.00 uur gesloten, alles vindt plaats buiten op de parkeerplaats aan de Kudelstaartseweg.

Gepubliceerd: 13 juni 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×