Dode in woning recreatiepark Oosteinder

In een woning aan de Oosteinderweg in Aalsmeer is op 24 juli een overleden persoon aangetroffen. De politie spreekt van “verdachte omstandigheden”. Volgens een politiewoordvoerder wordt er momenteel onderzoek verricht in de woning. Het huis bevindt zich op recreatiepark Oosteinder.

Meer informatie over de identiteit van het slachtoffer kan nog niet worden vrijgegeven. Volgens omwonenden zouden er in de woning waar het slachtoffer is gevonden arbeidsmigranten wonen. ‘Uit Polen, Roemenië, die werken hier”, aldus buurtbewoners.

Via NH.nl

Foto: LNF - Laurens Niezen

Gepubliceerd: 25 juli 2018 om 15:41 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×