‘Door de Mangel’ ontvangt buurtbemiddelaar Schoenmaker

Afgelopen maandag was Rozenpenningdraagster Annigje Leighton-van Leeuwen te gast bij Mylène en Elbert Huijts in de Aalsmeerse talkshow “Door de Mangel”. De 218e gast omschreef zichzelf als een trouwe, sociale doener. Als voorwerp had zij een penning van haar vader bij zich. “Een gouden medaille die hij won toen hij nog jong was. Deze penning is een verbinding met het verleden”, aldus de Kudelstaartse. Op de vraag van Jan Willem de Wijn antwoordde zij: “Ik kan wel degelijk nee zeggen, maar ik vind gewoon heel veel leuk”.

Buurtbemiddelaar
Ook Annigje Leighton-van Leeuwen heeft weer een nieuwe gast voor komende maandag gevonden. Op maandag 9 juli komt om 19.00 uur Ben Schoenmaker als 219e gast naar de studio. “Ben heeft een eigen bedrijf, in bedrijfsjuridisch advies, daarnaast is hij actief als buurtbemiddelaar en mediation in het algemeen, daar zou ik graag iets meer over willen weten”. Deze en nog vele andere vragen zal het presentatieduo voorleggen aan deze Aalsmeerder. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 juli 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×