'Echt Esther' praat met Stichting Praat

“Wat er achter de voordeur gebeurt, dat blijft achter de voordeur!” Het is belangrijk, dat je de privacy van de buren respecteert of van de kinderen in de klas of uit jouw sportteam. Dat zijn de waarden en normen waar wij mee leven in Nederland. Maar wat als er echt iets aan de hand is? Wat als die lieve stille jongen of dat teruggetrokken meisje mishandeld of misbruikt wordt? Wat als een kind thuis niet veilig is en wat als jij misschien de enige persoon bent, die hulp kan bieden? Het lijkt misschien moeilijk, maar dat hoeft het niet te zijn. Om hulp bieden en het gesprek aangaan toegankelijker te maken voor leraren, sportbegeleiders en ouders van vriendjes en vriendinnetjes ontwikkelde Stichting Praat een spel, de signalenwijzer.

Ervaringsdeskundige
De signalenwijzer is getest en ontwikkeld, maar om hem te kunnen uitbrengen is geld nodig. Daarom is er nu een crowdfunding gaande. Over die signalenwijzer en over alles waar Stichting Praat voor staat, gaat Esther Sparnaaij in gesprek op donderdag 12 juli. Aan tafel zitten twee medewerkers van de Stichting Praat, directeur Ted Kloosterboer en ervaringsdeskundige Quirina Kofman. Heeft u nu al vragen voor Ted en Quirina of wilt u een eigen ervaring delen? Mail jouw vraag dan naar esther@radioaalsmeer.nl .

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×