'That's Life' met vele mooie verhalen

Donderdag 12 juli is het weer die ene donderdag in de maand dat ‘That’s Life’ te beluisteren is op Radio Aalsmeer. Ook deze week weer veel kunst, cultuur en vele mooie verhalen.

Zo komt Karina Tan langs. Zij is projectleider tentoonstelling en inrichting van het Flower Art Museum. Er is een maand lang hard gewerkt aan een prachtig museum met een geweldige expositie! Zondag 1 juli werd het museum officieel geopend door oud-veilingdirecteur André Mulder.
Ook komt Dirk Raams vertellen over zijn fietsavontuur door Canada en de USA. Dit deed hij voor de Mike Multi Foundation. Dirk reed 29 dagen lang in zijn uppie op zijn fiets. Een tocht met een verhaal, wat absoluut verteld moet in ‘That’s Life’.

Zoon van Cock Scheltens
Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis zal Fedor-Jan Scheltens, zoon van Coq Scheltens en  Carolien Horich voorstellen. Uiteraard gaat het dan over de expositie ‘Hommage aan Coq Scheltens’.
Tenslotte komt komt Jack Muller ons bijpraten over zijn nieuwe boek ‘Proza en andere gedachtekronkels’. Het boek ligt nog bij de drukker, maar Jack komt ons wel een paar gedichten al voorlezen.

Kortom een heerlijke programma met prachtige verhalen en muziek door onze gasten zelf uitgekozen en in dit geval ook zelf gemaakt. Presentatie: Jenny Piet en Wilbert Streng, techniek Frans van der Wee.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Dirk Raams (eigen foto)

Gepubliceerd: 9 juli 2018 om 23:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×