'Let's Go' belt met Sinterklaas in Spanje

Vrijdag is het weer tijd voor een gezellig uurtje ‘Let’s Go’. Kim gaat bellen met Lizanne Eveleens van de De Binding. Want na ‘Let’s Go’ start in Kudelstaart de Minidisco. Lizanne vertelt wie er allemaal welkom zijn, waar je moet zijn en wie de DJ’s zijn van deze swingende avond. Maar voor dat de disco begint zorgen Kim, Lauren en Jonas voor swingend uurtje ‘Let’s Go’ met je favoriete hits.

Sint in Spanje
De zomervakantie staat voor de deur, maar toch gaat Kim vrijdag bellen met niemand minder dan de Echte Pieten! In het zonnige Spanje zijn zij druk bezig met onder andere een nieuwe single. Op Facebook kon je live een behind the scene zien van de videoclip. Het zag er allemaal wat chaotisch is uit. Tijd voor om even te bellen om te vragen of het allemaal goed is gekomen en of Sinterklaas ook zomervakantie heeft.

Zomerstop
Nog twee uitzending tot aan de zomervakantie en de Let’s Go Zomerstop. Kim, Laurens en Jonas zijn benieuwd welke uitzending jij graag tijdens de zomervakantie nog een keer wilt horen. Op de Facebookpagina van ‘Let’s Go’ vind je een overzicht van alle uitzendingen van het afgelopen seizoen. De zes meest aangevraagde uitzendingen die hoor je komende zomervakantie terug, tijdens de ‘Let’s Go Zomerstop’ iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur. Op dit moment zijn de Sinterklaas uitzending, het slijm maken , The Voice of Let’s Go kandidaten de favorieten. Maar wie weet wil jij wel de Kerstbomenverzamelaars terug horen of juist de uitzending met Kinderburgemeester kandidaten. Laat het weten via letsgo@radioaalsmeer.nl of reageer via Facebook.

Let’s Go hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 9 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×