Joke van Klink in laatste ‘Door de Mangel’ van dit seizoen

In de talkshow ’Door de Mangel’ van afgelopen maandag was jurist, mediator en buurtbemiddelaar Ben Schoenmaker te gast. Hij noemde zichzelf een betrokken oplossingsgerichte verbinder. De geboren Naaldwijker woont inmiddels 32 jaar in Aalsmeer en is naast bedrijfsjuridisch expert ook buurtbemiddelaar in de regio. “Het is mooi om twee partijen weer nader tot elkaar te kunnen brengen” aldus Schoenmaker. Hij is een vrijwillige mediator bij de stichting ‘Beter Buren’ en heeft menig geschil tussen buren weten op te lossen.

Joke van Klink
Natuurlijk heeft ook Ben weer een nieuwe gast voor komende maandag gevonden. Als laatste gast in dit seizoen komt maandag 16 juli Joke van Klink als 220e gast naar de studio. “Joke is volop betrokken bij de lokale afdeling van de PvdA en ook als vrijwilliger bij KCA. Ik ben benieuwd hoe zij zo bevlogen kan zijn in de politiek, terwijl het landelijk niet altijd zo goed loopt”, aldus de Hornmeerder. Deze en nog vele andere vragen zullen broer en zus Mylène en Elbert Huijts voorleggen aan deze gastvrouw in de Aalsmeerse bibliotheek. Mocht u als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×