‘Let’s Go’ met installatie kinderburgermeester en Alpe d’HuZes

Kim gaat donderdag naar de installatie van Hannah als nieuwe Kinderburgemeester van de gemeente Aalsmeer. Dit vindt plaats op het Surfeiland met alle groepen 7 van de basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart. Deze klassen mogen daarna genieten van een super gezellige dag. Wat ze allemaal gaan doen hoor je vrijdag.

Verder was Tim afgelopen maart te gast om te vertellen over zijn voorbereiding op de Alpe d’HuZes. Deze ging hij samen met zijn vader speciaal voor Opa Cor fietsen. Inmiddels heeft Tim twee keer de Alp d’Huez opgefietst, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Tim komt vrijdag vertellen over zijn avontuur in Frankrijk en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd hoeveel geld hij heeft opgehaald.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 2 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×