Stralend verjaardagsfeest Boerenvreugd

Onder een stralend blauwe hemel hebben vrijwilligers van kinderboerderij Boerenvreugd, de Rabobank, Funny Horse en Ons Tweede Thuis het publiek van Aalsmeer en omstreken afgelopen zondag getrakteerd op een prachtig verjaardagsfeest. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de kinderboerderij had het activiteitenteam extra uitgepakt met een gevarieerd programma.

Het evenement werd bezocht door zo’n duizend kinderen, ouders en grootouders. Ze vermaakten zich met spelletjes als spijkerpoepen, snoephappen, twee-emmertjes-water-halen, spijkerbroek-hangen en vier-op-een-rij.
De pony’s van Funny Horse zetten hun beste beentjes voor en leidden de kinderen rond over de pas gesproeide weiden van de boerderij. Funny Horse was aanwezig met tien helpers. Zij zorgden ervoor dat zowel de pony’s als de kinderen het naar hun zin hadden. Medewerkers van de Rabobank hadden zich vrijwillig opgegeven om deel te nemen aan het evenement. Zij bemanden spelletjes, de limonade-bar en hadden voor alle kinderen een leuke verrassing bij de uitgang.

De hooiberg was omgedoopt tot een theater, waar Kindertheater Zwuf twee voorstellingen gaf. De kinderen keken en luisterden ademloos en de ouders bleven buiten. En natuurlijk was er ook taart. Kinderen versierden zelf de cake, zoals dat op vele verjaarspartijtjes gebeurt. Tenslotte waren er nog leuke knutsels om te maken en werden er boerenbroodjes gebakken boven een vuurtje. Weer een geslaagde dag voor de vrijwilligers van de kinderboerderij, die veel lof en waardering ontvingen van de bezoekers.

Gepubliceerd: 11 juli 2018 om 8:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×