Werkzaamheden Aalsmeerderweg in de nacht

Tussen dinsdag 17 juli en vrijdag 20 juli 2018 vinden ’s nachts de laatste asfalteerwerkzaamheden plaats op de Aalsmeerderweg. Door de drukke bedrijvigheid op en langs deze weg zijn de werktijden tussen 20.00 uur en 5.00 uur. Binnen deze tijden wordt de gehele rijbaan, in fases, afgesloten. Overdag is de rijbaan (deels) open voor het verkeer, maar wel met enige hinder.

De planning van de werkzaamheden is van de Machineweg tot Aalsmeerderweg 357 van dinsdag 17 juli van 20.00 uur tot woensdag 18 juli 05.00 uur en van Aalsmeerderweg 357 tot de zijweg naar Loogman van woensdag 18 juli 20.00 uur tot donderdag 19 juli 05.00 uur. De tijdsduur van deze  planning is mede afhankelijk van het weer. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden vertragen. Dit wordt met borden langs de wegen aangegeven. Als uitloop is de nacht van 19 op 20 juli gereserveerd.

Houd rekening met bezoek en leveranties als de werkzaamheden in gepland staan. Te voet blijven woningen wel altijd bereikbaar. Ook de hulpdiensten kunnen altijd bij de panden komen als dat nodig is.
Deze werkzaamheden zullen geluidsoverlast met zich meebrengen, maar de aannemer zal er alles aan doen om deze tot een minimum te beperken.

Actuele informatie over de werkzaamheden aan de Aalsmeerderweg is te vinden op de website van gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering.

Gepubliceerd: 11 juli 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×