Aalsmeerse handballers oefenen in Denemarken

Landskampioen Aalsmeer is met een trainingsstage in Denemarken al weer volop in voorbereiding van het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd was tegen het Deense Tonder: een fysiek sterke tegenstander met goede schutters.

De Denen lieten mooi en snel handbal zien en kwamen direct goed uit de startblokken. Na de 2-0 was het Vaidas Trainavicius die zijn eerste doelpunten voor Aalsmeer maakte. Elke fout werd echter direct afgestraft door de thuisploeg. Voor Aalsmeer was het de eerste oefenwedstrijd terwijl Tonder al een stukje verder in de voorbereiding is. De ruststand was 18-12.

Vier tijdstraffen
In de tweede helft wisselde coach Bert Bouwer goed door zodat iedereen kon spelen. Aalsmeer kon terugkomen tot 5 doelpunten verschil, maar kreeg daarna vier tijdstraffen achter elkaar. Ondanks twee man minder in het veld wist Nils Dekker via een vlieger toch te scoren. Uiteindelijk liepen de Denen uit naar een 33-25 zege.

Coach tevreden
Alle spelers van HV Green Park Aalsmeer zijn heel gebleven en hebben kunnen spelen. Vaidas Trainavicius, Marwin van Offeren en Don den Hartog (A-speler uit eigen jeugd) maakten hun eerste minuten bij Aalsmeer en niet onbelangrijk: coach Bert Bouwer was, ondanks de nederlaag, niet ontevreden over hetgeen hij in de wedstrijd heeft gezien.

Foto: HV Green Park Aalsmeer

Gepubliceerd: 16 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×