Politie voert actie in Kudelstaart

Wie vrijdagmiddag over de Bilderdammerweg in Kudelstaart reed, had een grote kans aangehouden te worden door de politie. Dit keer niet om bekeuringen uit te schrijven, maar om actie te voeren voor een nieuwe CAO. De politiebonden onderhandelen weer met minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) over een nieuwe cao, maar om druk op de ketel te houden, voeren ze  wel een reeks protestacties. Vrijdagmiddag dus in Kudelstaart.

Voor nu houden deze acties in dat de actievoerende agenten geen bekeuringen uitschrijven voor lichte overtredingen, maar geven waarschuwingen en wijzen het publiek op de actie om tot een betere CAO te komen. Zoals bij alle acties voor een betere CAO is het helaas mogelijk dat u hinder van de acties kan ondervinden (degene die wegkomt met een waarschuwing zal mogelijk niet veel te klagen hebben, maar de mensen die last hebben van de gepleegde overtredingen mogelijk wel). De politie vraagt hiervoor uw begrip.

Gepubliceerd: 17 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×