Bibliotheek Oude Veilig dicht wegens verbouwing

Op 15 september staat de officiële (her)opening gepland van De Oude Veiling met daarin de Bibliotheek Aalsmeer. Voor die tijd sluit de bibliotheek voor werkzaamheden nog één keer twee weken lang de deuren, van maandag 27 augustus tot en met zondag 9 september. De vertrouwde ingang is er dan niet meer. Voortaan komt u via de centrale hal van de nieuwe Oude Veiling aan de Marktstraat binnen in de bibliotheek.

Lenen en terugbrengen
Zaterdag 25 augustus is de laatste kans om boeken op te halen. Valt de terugbrengdatum in de sluitingsperiode, dan mag men deze thuishouden tot uiterlijk 17 september 2018. De sluiting telt niet mee voor het bepalen van het aantal leendagen. Leden kunnen ook altijd met hun pas terecht in Amstelveen of Uithoorn.

Alle informatie over de verbouwing is terug te vinden op debibliotheekamstelland.nl/aalsmeer

Veel meer dan alleen boeken lenen
De Bibliotheek organiseert diverse activiteiten in de Oude Veiling, samen met inwoners en organisaties uit Aalsmeer, zoals het taalcafé om Nederlands te oefenen of inloopspreekuren over allerlei onderwerpen, maar ook voorleesmiddagen en lezingen van schrijvers. De Oude Veiling is een samenwerkingsverband van ESA, Ons Tweede Thuis, Cultuurpunt Aalsmeer, de Bibliotheek Amstelland, AM match en de gemeente Aalsmeer.

Foto: De Oude Veiling in de steigers (Foto: site Bibliotheek Aalsmeer)

Gepubliceerd: 3 augustus 2018 om 13:53 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×