Bosrandbrug kampte met storing

De Bosrandbrug die toegang biedt tot Schiphol-Oost en de ontsluiting richting de A9 en N201 kende op dinsdag een storing. Mogelijk vanwege de hoge temperatuur sloot een van de brugdelen niet meer. Dit zorgde ervoor dat de slagbomen van het brugdeel dat wel sloot niet meer opengingen. Er ontstonden korte files en bestuurders besloten hun voertuig om te draaien en onder meer via de rotonde een andere uitweg te vinden. Ook het busvervoer was gestremd. Slechts enkele fietsers wisten onder de slagbomen door te kruipen.

De Schipholdraaibrug even verderop in het Amsterdamse Bos was echter geen optie, deze is sinds enkele jaren een toerit geworden tot snelweg A9 en is alleen bereikbaar vanaf de Haarlemmermeerse kant van de ringvaart.

Foto: Een van de brugdelen sloot niet meer (Foto: John Tesselaar)

Gepubliceerd: 8 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×