Leer 'nee' zeggen met Participe

Wilt u ‘nee’ leren zeggen, eigen grenzen opzoeken, wensen leren uiten in contact met anderen, effectief communiceren en actief keuzes maken over uw leven? Participe Amstelland biedt hiervoor een gratis training die start op 12 september a.s.

De training is voor mannen en vrouwen die zich in sociale situaties onzeker voelen en moeite hebben voor zichzelf op te komen. Deze situaties kunnen zich zowel privé als op het werk voordoen. De training start op woensdag 12 september en is van 18.30 tot 20.30 uur. De locatie is de Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen. Het zijn in totaal 10 bijeenkomsten onder leiding van ervaren maatschappelijk werkers.

Aan de training zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven via 020-5430430 of info.amstelland@participe.nu
Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn. Participe wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Zij versterken inwoners bij belangrijke levensgebeurtenissen en stimuleren buurtbewoners elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen.

Gepubliceerd: 27 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×