Serie branden in Aalsmeer

Zondagavond zijn in Aalsmeer meerdere brandjes ontstaan. Volgens mediapartner NH-Nieuws houdt de politie er sterk rekening mee dat deze branden zijn aangestoken en verband houden met elkaar.

De eerste melding kwam omstreeks 22.00 uur bij de brandweer binnen. Het betrof een containerbrand op de Japanlaan bij de Legmeerdijk. Ongeveer een half uur later kwam een melding binnen van een brandende scooter een stukje verder op de Legmeerdijk.

Ladderwagen
Rond middernacht kwam er een nieuwe melding binnen van brand in een woning op de Pontweg. Daar was brand ontstaan in een container, die vervolgens oversloeg naar de woning, waarin drie mensen verbleven. Zij werden met een ladderwagen van de brandweer in veiligheid gebracht. De drie bewoners zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar kwamen met de schrik vrij.

Terwijl de brandweer nog aan het blussen was op de Pontweg, kwam er weer een nieuwe melding binnen. Bij supermarkt Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg zou brand zijn in een container. Ook deze brand is door de Aalsmeerse brandweer geblust. De politie onderzoekt deze serie van branden.

Foto: Brandweer Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 27 augustus 2018 om 10:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×