Minder brievenbussen in Aalsmeer en Kudelstaart

Vanaf zaterdag 8 september 2018 past PostNL het netwerk van brievenbussen in het zuiden van Noord-Holland aan. De reden voor de verandering is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijdert PostNL of worden verplaatst naar plaatsen waar veel mensen komen. Uitgangspunt is dat brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij zorginstellingen en verlaagde brievenbussen blijven om die reden dan ook staan.

Bij het bepalen van de locaties houdt de postbezorger rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet. In het zuiden van de provincie Noord-Holland blijven 618 brievenbussen staan, worden er 6 nieuwe brievenbussen geplaatst en 424 brievenbussen verwijderd. Dit betekent dat het totaal aantal brievenbussen in het zuiden van Noord-Holland afneemt van 1042 naar 624 brievenbussen. In Aalsmeer verdwijnen 12 brievenbussen en komt er eentje bij. In Kudelstaart verdwijnen 3 brievenbussen.

Wilt u precies weten welke brievenbussen verdwijnen, zie dan hieronder: 

Foto: Brievenbus (PostNL)

Gepubliceerd: 16 augustus 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×