Competitie gestart bij Sjoelclub Aalsmeer

De sjoelcompetitie bij Sjoelclub Aalsmeer is alweer aan de tweede ronde toe en bracht betere resultaten op het scorebord. Patrick Haring zorgde tweemaal voor een 152 op het scorebord en bij de dames gooide Elisa Houweling de hoogste score van de avond: 150. Zus Petra Houweling wist met 28 punten de meeste punten van de dag te scoren. Er werden deze avond geen persoonlijke records verbroken.

Uitslagen per Klasse

Hoofdklasse
1. Petra Houweling 2. Albert Geleijn 3. Patrick Haring
A-Klasse
1. Cor Franck 2. Jacob van ‘t Hof 3. Marja Springin’tVeld
B-Klasse
1.  Kees Verbruggen 2. Cock van der Vlugt 3. Wim van Leeuwen
C-Klasse
1. Pieter de Liefde 2. Mirjam van den Berg 3. Mahjan Yari

Triosjoelen
Zaterdag 15 september hebben 6 leden van Sjoelclub Aalsmeer meegedaan aan het trio-koppelen in Den Helder. Er werden per team 4 x 10 bakken gegooid en de winnaars (A-Klasse) waren 3 dames, Petra en Elisa Houweling en moeder Marry Verhoeven. Met een gemiddelde van 137,23 bleven ze Cock Tukker, Joke Schagen (2 x Aalsmeer) en Alex Pietersen (EASV) bijna 1 punt voor (136,30 gemiddeld). De familie van Tiem werd 3e met 135,28.

NK en competitie
Vrijdag 5 oktober is de eerste Interclubavond en zaterdag 20 oktober staat het NK Teams op het programma. Donderdag 4 oktober is de volgende competitieavond. Om 20 uur wordt er gestart in het Dorpshuis in Kudelstaart.

Nieuwe leden
Nieuwe leden zijn uiteraard ook van harte welkom. Per avond worden er 2 x 10 bakken gesjoeld, die meetellen voor de competitie. Er wordt in 4 verschillende klassen gesjoeld, dus ieder op zijn of haar eigen niveau. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u gewoon op 4 oktober naar het Dorpshuis komen of u van tevoren aanmelden via de website www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: Winnaars triosjoelen in Den Helder (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 september 2018 om 18:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×