Facebookpagina Politie Aalsmeer-Uithoorn op zwart

Vanaf vrijdag 7 september gaan er landelijk vele social media-accounts van de politie op zwart in verband met het aanhoudende CAO-conflict tussen de werknemers en de werkgever van de Nationale Politie. Negen maanden geleden had er al een nieuwe CAO voor de werknemers op tafel moeten liggen.

Ook de politie in Aalsmeer voert actie. De Facebookpagina van Politie Aalsmeer-Uithoorn gaat zolang dit conflict blijft voortduren, op zwart. Dit houdt in dat de achtergrondafbeelding zwart wordt en berichten die gepubliceerd worden, zullen alleen gaan over de CAO-acties en de effecten die dit gaat hebben voor de werkzaamheden en inzetbaarheid van de politie.

Helaas zullen de acties gevoerd worden altijd gevolgen hebben voor de burger. Uiteraard zullen de agenten gedurende het actievoeren nog steeds staan voor de veiligheid, maar kunnen zij niet voorkomen dat het publiek er hinder van gaat ondervinden. De politie biedt bij voorbaat haar excuses daarvoor aan!

Gepubliceerd: 7 september 2018 om 22:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×