Knallend feest met 'Dag van je Leven'

Dat de feesttent ‘the place to be’ was voor iedereen die van feesten houdt, bleek maar weer eens tijdens het Dag van je Leven feest op donderdag 6 september. Zo’n 400 mensen met een verstandelijke beperking genoten van het feest waarbij ze zelf ook het podium mogen beklimmen.

Voor velen was de reis naar de tent toe al een feestje, want bussen van onder andere Stichting Veteraan Autobussen reden de feestgangers heen en terug. Voor de tent werden ze enthousiast ontvangen door Clown Hoky Poky die alweer heel wat jaren de gasten vermaakt. Er werd dan ook heel wat geknuffeld met de vrolijke clown, die alle gasten verblijdde met mooie ballonnencreaties.

Supervrienden
Ook dit jaar waren zangers Dennis Wijnhout en René Eshuijs weer van de partij en ze brachten gezellige nummers ten gehore. Nieuw was zangeres Kimberley Hennipman, die samen met de heren alle gasten prima vermaakte. Het drietal begeleidde iedereen enthousiast bij al hun optredens.

Ieder jaar worden mensen of bedrijven in het zonnetje zetten die veel voor de stichting betekenen. Daarvoor hebben ze een ‘Supervriend Award’ ontworpen. Voorzitter Rob Langelaan reikte de award dit keer uit aan Rick Leliveld, eigenaar van Accuraat Verhuur. De partyverhuurspecialist stelt regelmatig spullen beschikbaar voor onder andere de jaarlijkse botendag.

En ook Tamara Kwint en Astrid Sloot van Stichting Ons Tweede Thuis mochten het podium betreden en een vriendenaward in ontvangst nemen. Zij zijn al jaren de steun en toeverlaat voor het bestuur van Dag van je Leven. Ze helpen mee bij evenementen en denken mee bij alle plannen en projecten. Beiden gaan zich binnen de OTT-organisatie richten op andere werkzaamheden en krijgen minder met Dag van je Leven te maken, wat het bestuur jammer vindt.

Mooie sponsoring
Ieder jaar kijkt het bestuur van Stichting Dag van je Leven weer tegen de uitdaging aan van het financieren van de evenementen, zoals de feestdag. Daarom is de ‘Dag van je Leven Club van 100’ opgericht. Bedrijven en particulieren sponsoren de stichting met honderd euro of een veelvoud hiervan en laten hiermee zien dat ze achter het werk van Dag van je Leven staan.

Jos Roodenburg (DFF) en Hans Rozendal (Westeinder Adviesgroep) kwamen tijdens het grote feest een cheque overhandigen van € 2.000,-. “Wij vinden het prachtig wat Stichting Dag van je Leven allemaal doet voor deze kwetsbaardere doelgroep. Zij verdienen het ook om te genieten van een feest tijdens de Aalsmeerse Feestweek of van de Westeinderplassen tijdens de botendag. En omdat we graag lokale doelen steunen, staan we helemaal achter hun goede werk.”

Interesse om ook de stichting te steunen en bij de Club van 100 te komen? Mail dan naar info@dagvanjeleven.org en het bestuur zorgt ervoor dat het bedrijfslogo op het sponsorbord wordt geplaatst. De borden staan bij Albert Heijn Praamplein, Total Copy Service en bij alle evenementen van Dag van je Leven.

Foto: (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 september 2018 om 22:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×