Kunstroute wederom op de Historische Tuin

De kunstroute Aalsmeer is een uniek en inspirerend gratis evenement met landelijke bekendheid dat jaarlijks plaatsvindt in het 3e weekeinde van september. Meer dan 75 (binnen- en buitenlandse) kunstenaars, dichters en musici tonen in één weekend op 27 locaties hun ‘kunsten’ aan meer dan 2000 bezoekers.

De Historische Tuin is één van die locaties. De complete Tuin wordt aangekleed door de volgende 12 kunstenaars: Yolanda B. Eveleens, Jurjen Fontein, Leo Gerritsen, Jan Grotenbreg, Ton Kalle, Dorrit Klomp, Mark van Slooten, Ruud Streefkerk, Ems Willems, Sunny Neeter, Wiepko Terpstra en Desiree Wijgman. Reden genoeg om de Tuin even aan te doen.

Waar en wat
Op veelal unieke locaties genieten bezoekers laagdrempelig van schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafieken, beelden, fotografie, keramiek, sieraden, poëzie, jazz, klassieke-, pop- en wereldmuziek. Kortom: een bundeling van krachten die garant staat voor een enerverend en verrassend weekend vol kunst en cultuur! Kom langs op zaterdag 15 en zondag 16 september van 12:00 – 17:00 uur.
De toegang is gratis!

Gepubliceerd: 7 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×