HBAK roept op: "Kom naar het gemeentehuis"

De actiegroep Hinderbeperking Aalsmeer Kudelstaart (HBAK) roept iedereen op om op 13 september naar het gemeentehuis te komen en laat zijn/haar stem te laten horen door zich aan te melden voor spreektijd. De komende 9 maanden, waarin de Schipholtoren wordt gerenoveerd, mag de Aalsmeerbaan maximaal 4 nachten gebruikt worden, maar is wel permanent gebruik van de Zwanenburgbaan mogelijk. En dat levert weer extra overlast op voor Kudelstaart, Aalsmeer-Dorp en het Uiterweg-gebied.

Vrijstelling
Het Presidium van de gemeenteraad heeft aangegeven in de openbare raadscommissie van donderdag 13 september 2018 de vrijstelling te willen bespreken die is verleend door de minister. Het gaat hier om het nachtvluchtverbod van de Aalsmeerbaan. Onlangs werd immers bekend dat de Minister van Infrastructuur & Waterstaat een ontheffing heeft verleend aan de Luchtverkeersleiding Nederland om de Aalsmeerbaan te gebruiken voor nachtvluchten.

Commissievergadering
De bespreking vindt in de commissievergadering plaats zodat inwoners in de gelegenheid worden gesteld om in te spreken. Indien u wilt inspreken kunt u zich aanmelden bij de Griffie via het email adres griffie@aalsmeer.nl of telefonisch. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. Telefoon: (0297) 387584 of 387515.

Bent u geïnteresseerd? De commissievergadering is openbaar. U bent als toehoorder van harte welkom om de bijeenkomsten op de publieke tribune bij te wonen. U kunt deze bijeenkomsten ook volgen via de livestream vanaf de gemeentelijke website of achteraf terug kijken.

Aanvang commissievergadering: 20.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Aalsmeer.

https://twitter.com/HBAKspl/status/1037651593083138048

Gepubliceerd: 7 september 2018 om 8:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×