Flower Art Museum gratis tijdens Kunstroute Aalsmeer

Het nieuwe Flower Art Museum is komend weekend gratis te bezoeken als onderdeel van de Aalsmeerse Kunstroute. Ook worden er mini-rondleidingen gehouden en gaat de beeldentuin op het dak van het museum open.

De 21 e Kunstroute Aalsmeer wordt gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 september. Dit evenement georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer brengt jaarlijks veel kunstliefhebbers op de been. Het in juli geopend Flower Art Museum is een van de locaties en is speciaal voor de gelegenheid een weekend lang gratis te bezoeken.
Het Flower Art Museum is het eerste museum ter wereld dat geheel in het teken staat van kunst geïnspireerd op bloemen en planten. Elk kwartaal zijn er nieuwe tentoonstellingen met werk van hedendaagse kunstenaars uit Nederland en het buitenland.

Beeldentuin
Tijdens de Kunstroute organiseert het museum gratis mini-rondleidingen. Deze zijn beide dagen om 13.00, 14.30 en 16.00 uur en duren circa 20 minuten. Bezoekers kunnen zich aanmelden bij de balie. Dit weekend gaat ook de heringerichte beeldentuin op het dak van het museum open. Het thema is ‘Birds Paradise’.

Het Flower Art Museum richt zich in de eerste plaats op het inrichten van aansprekende tentoonstellingen en bevindt zich op Kudelstaartseweg 1, tegenover de watertoren. De Kunstroute is beide dagen van 12.00 – 17.00 uur, het museum is zoals gebruikelijk al vanaf 10.00 uur geopend. Meer informatie: www.flowerartmuseum.nl.

Gepubliceerd: 11 september 2018 om 7:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×