Vernielingen aan auto's in Begoniastraat

In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 september j.l, zijn er rond 01.30 uur in de Begoniastraat in Aalsmeer een aantal auto’s vernield. Er zijn onder andere spiegels van de auto’s afgetrapt.

De politie heeft een aantal aangiftes ontvangen,  maar mogelijk zijn er nog eigenaren van auto’s die vernield zijn die nog geen aangifte gedaan hebben. De politie Aalsmeer verzoekt op hun Facebookpagina dat indien u ook slachtoffer bent van deze vernielingen, zo snel mogelijk aangifte te doen. U kunt via 0900-8844 een afspraak maken om op een politiebureau aangifte te doen, of u kunt via internet aangifte doen.

Ook zoekt de politie getuigen die meer kunnen vertellen over de identiteit van de dader(s). U kunt contact opnemen via 0900-8844 of via een privébericht op de Facebookpagina van de politie Aalsmeer/Uithoorn.

Foto: LNF / Laurens Niezen

Gepubliceerd: 5 september 2018 om 13:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×