Met geld omgaan is te leren

Rondkomen met inkomen is een hele opgave. Vooral voor mensen met een laag salaris of een uitkering of mensen die gescheiden zijn, maar er kunnen allerlei redenen zijn. Inwoners van Amstelveen, Ouder-Amstel, Uithoorn en Aalsmeer die moeite hebben met rondkomen en wat meer zicht op hun uitgaven willen hebben kunnen daarvoor een training Omgaan met geld volgen bij Participe Amstelland.

Deze training gaat in op het ordenen van de financiële administratie en leert inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten. De training wordt begeleid door gekwalificeerde maatschappelijk werkers.

In de training komen ook schulden en betalingsachterstanden, schulden, sparen, verzekeringen en toeslagen ter sprake. Over deze onderwerpen wordt gerichte informatie gegeven door o.a. een medewerker van schuldhulpverlening en een beschermingsbewindvoerder.

Voorafgaand aan de training vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats. Deze vindt plaats op dinsdagavond 30 oktober 2018 van 18.30-20.30 uur.
De training start daarna op 6 november 2018 en bestaat uit zeven bijeenkomsten op dinsdagavond van 18.30-20.30 uur. De cursus wordt gegeven op de Dr.W. Dreesweg 2 in Amstelveen.

Aanmelden voor deze training is noodzakelijk. Wilt u zich aanmelden, of wilt u meer informatie over deze training? Dan kunt u bellen met 020-5430440 of u mailt met a.bosch@participe.nu of k.van.veen@participe.nu

Gepubliceerd: 18 oktober 2018 om 20:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×