Nog geen kerstverlichting in Centrum

Vorig jaar werd in februari de feestverlichting in Aalsmeer-Centrum verwijderd, met het idee dat er aan het eind van het jaar met de feestdagen weer prachtige nieuwe verlichting zou hangen. Alle elektra is in orde gemaakt, maar er hangt nog altijd geen gezellige feestverlichting. Hoe komt dat?

De winkeliersvereniging heeft vandaag enige duidelijkheid verschaft. Door omstandigheden is pas in oktober het nieuwe 5-jarige contract voor de nieuwe feestverlichting getekend. Een beetje aan de late kant, erkent de winkeliersvereniging. De planning was dat de verlichting eind november zou worden opgehangen. Echter is er ook nog eens vertraging in de productie van de lampjes opgetreden en is het aanbrengen van de sfeerverlichting wederom voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Om het winkelgebied toch enigszins in kerstsfeer te brengen worden er vijf kerstbomen van meer dan 4 meter hoog geplaatst. Uiteraard met verlichting…

Foto: Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos (archief)

Gepubliceerd: 27 november 2018 om 10:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×