Trio Christian Doepke in Bacchus

‘Christian Doepke is te typeren als een elegant spelende pianist met een sterke, soepele en soulvolle groove.’ ‘Zijn composities verbinden lyrische, impressionistische klanken met jazz-elementen en creëren een homogene en eigen stijl, die de Europese en Amerikaanse muziekcultuur laten versmelten.’ Dit zijn lovende kritieken die Doepke van de pers mocht ontvangen.

Pianist, componist en beeldend kunstenaar Christian Doepke is geboren in München en woont sinds 2006 in Amsterdam. In de afgelopen twintig jaar werkte hij als pianist en toetsenist in jazz-, fusion- en latin-ensembles. Naast veel live optredens, studio opnames en werk in tv- en theatershows zijn er ook drie cd’s onder eigen naam verschenen.

Zijn nieuwste cd ‘Patience’ met de Amerikaanse saxofonist en fluitist Bob Sheppard, werd zeer positief ontvangen. Christian Doepke komt nu voor de eerste keer spelen in Bacchus. Een ‘première’ om niet te missen!

Het KCA jazzconcert in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat begint op zaterdag 8 december 2018 om half tien. Toegang: uw gift.

Gepubliceerd: 28 november 2018 om 7:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×