Op de koffie bij burgemeester en wethouders

Het college van Burgemeester en Wethouders wil graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden in onze gemeente. Wat speelt er in hun omgeving? Waarom wonen mensen graag in Aalsmeer? Het college heeft ambities en plannen, maar staat ook voor grote uitdagingen. Hoe zorgen wij er met elkaar voor dat Aalsmeer ook in de toekomst een fijne gemeente blijft om te wonen, te leven en te werken. Daarover willen de burgemeester en wethouders graag in gesprek met inwoners. Komende periode gaan zij op bezoek in de 3 kernen: Aalsmeer Dorp, Nieuw Oosteinde en Kudelstaart.

Het eerste bezoek vindt plaats op 8 december in Aalsmeer Dorp. Tussen 14.00 en 15.30 uur staan de burgemeester en wethouders met de koffiebus in de Zijdstraat/hoek Weteringstraat. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en gesprek is van harte welkom.

Foto: Burgemeester en wethouders van Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 november 2018 om 19:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×