Nieuwjaarsduik voor KikaRow in Uithoorn

Op 1 januari wordt er aan het Marktplein in Uithoorn massaal in de Amstel gesprongen om 2019 fris en feestelijk in te luiden. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er een speciaal bibberbad.

Deze grote nieuwjaarsduik is de kick off van  KiKaRow 2019, een landelijk roei-evenement om geld op te halen voor onderzoek naar de langetermijneffecten van kankerbehandeling bij kinderen. Deze stichting maakt volgend jaar een grote roeitocht door heel Nederland, om het streefbedrag van € 500.000,-  op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Elke bijdrage is hiervoor dus welkom.

Ieder tientje telt
Jij, de held, trotseert de kou van de Amstel en als echte held streef je naar een mooie opbrengst voor KikaRow. Ieder tientje telt. Daag elkaar uit en doe mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Springen is natuurlijk het leukst als je met vrienden, familie, collega’s, klasgenoten of je hele sportteam komt. Wie van jullie springt als eerste de Amstel in? Tot snel!

Voor meer info klik op de flyer hiernaast.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 27 december 2018 om 17:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×