Open huis Cultuurpunt Aalsmeer

In december werd het eerste cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer afgesloten met spetterende presentaties. Begin februari start het Cultuurpunt met een tweede blok aan verschillende korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. In deze cursussen wordt kennisgemaakt met de beginselen van muziek, musical, DJ, ballet, yoga en graffiti. Ter voorbereiding kun je op woensdag 16 januari meedoen met verschillende leuke proeflessen.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. In lessen van 45 minuten werken de leerlingen in 9 weken toe naar een presentatie. De belangstelling voor het aanbod was het afgelopen blok erg groot. Cursussen als Ontdek je talent op een instrument, DJ, Musical en Graffiti zijn al echte ‘all time favorites’ geworden. Maar ieder cursusblok voegt het Cultuurpunt ook iets nieuws aan het aanbod toe.

Ballet
Zo is sinds dit schooljaar de cursus Ballet in het aanbod opgenomen en daar komen nu de cursussen Yoga, Toetsen en Snaren en Ontdek je talent in een band bij. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt, evenals het inschrijfformulier.

Gratis proeflessen
Wil jij cultureel of creatief bezig zijn na schooltijd, maar weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Dan ben je op woensdagmiddag 16 januari tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Cultuurpunt Aalsmeer (Marktstraat 19). Het Cultuurpunt organiseert die middag een gratis open huis met verschillende leuke proeflessen. Kom gezellig langs en maak kennis met verschillende instrumenten, zoals keyboard en gitaar, of doe mee met ballet, DJ-en en graffiti tekenen. Wie weet is het iets voor jou, ontdek jij jouw (verborgen) talenten en kun je je nog inschrijven voor één van de korte cursussen! Let op: vol is vol.

Gepubliceerd: 9 januari 2019 om 7:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×